Geen categorie

Schilder de mooiste trends op je muren; met Flexa muurverf!

Is het tijd voor een nieuwe stijl en wil je met muuverf jouw woonkamer, slaapkamer of keuken omtoveren tot trendy en hip? Ga dan voor Flexa muurverf en je bent verzekerd van de laatste trendkleuren op je muur! Flexa is een populair en goed merk als je muurverf wilt kopen, de producten laten je wanden stralen en je kiest uit talloze prachtige kleuren. Met Flexa muurverf schilder jij gegarandeerd een trendkleur op je wanden, elk jaar brengen de kleurexperts van dit topmerk zelfs een kleur van het jaar uit, om jou de keuze zo makkelijk mogelijk te maken! 

Flexa muurverf, welke kies jij?

Dit hangt af van je woonstijl en de rest van je interieur. Heel populair zijn de natuurlijke en pasteltinten van Flexa, muurverf in salie groen, lichtgeel en ook de lichte blauwtinten passen perfect in elk interieur. Je hoeft niet meteen de hele woonkamer of slaapkamer in een kleur muurverf te schilderen, ook een enkele wand levert al een hele nieuwe look op voor je kamer. Je kamer mooi maken kan al voor een mooi prijsje, wat dacht je van online Flexa kopen bij Onlineverf.nl! Laat jouw favoriete tint muurverf mengen en supersnel thuis bezorgen, kan jij zo beginnen aan die prachtige makeover van je kamer, hoppa!   

Tips voor het mooiste resultaat met Flexa muurverf

Waar moet je op letten als je met Flexa muurverf gaat schilderen? Er zijn niet zo gek veel dingen om rekening mee te houden. Net als met elke muurverf zijn er bepaalde stappen die je doorloopt als je Flexa op je muren schildert. Hier even een overzicht, dan heb je al gauw een idee van de belangrijkste punten die je in gedachten mag houden:

de mooiste kleurtrends

  1. Ondergrondvoorbereiding: Zorg ervoor dat de muur schoon, droog en vrij van vuil, stof en losse verfdeeltjes is. Repareer eventuele scheuren, gaten of oneffenheden in de muur voordat je begint met schilderen.
  2. Primer: In sommige gevallen is het aanbrengen van een primer voordat je de muurverf aanbrengt aan te raden. Een primer zorgt voor een betere hechting van de verf en kan helpen om een egale afwerking te krijgen. Twijfel je of een primer nodig is? Neem even contact op met de klantenservice van Onlineverf.nl voor gratis advies en tips.
  3. Kwaliteit van de verf: met Flexa muurverf koop je kwalitatief goede muurverf. Zo weet je zeker dat je het mooiste resultaat bereikt, de verf is makkelijk te verwerken, droogt snel en behoudt de kleur, dat moet je hebben! Kies een verf die geschikt is voor de gewenste toepassing en de ondergrond waarop je gaat schilderen.
  4. Juiste gereedschappen: Gebruik de juiste gereedschappen om de verf aan te brengen, zoals een roller of kwast. Zorg ervoor dat je gereedschap schoon en in goede staat is. Een roller met de juiste dikte en een kwast met geschikte haren kunnen helpen bij het creëren van een gelijkmatige dekking en een mooi eindresultaat.
  5. Voorbereiding van de verf: Roer de verf goed door voordat je begint met schilderen om een gelijkmatige consistentie te krijgen. 
  6. Testen en proefstuk: Voordat je de hele muur schildert, is het raadzaam om een klein proefstukje te maken op een minder zichtbare plek. Zo kun je controleren of de kleur en dekking naar wens zijn voordat je het volledige oppervlak schildert.
  7. Afplakken en beschermen: Plak delen van de muur of andere oppervlakken die je niet wilt schilderen zorgvuldig af met schilderstape. Bedek vloeren en meubels met afdekzeil of plastic om ze te beschermen tegen verfspatten.
  8. Gelijkmatige verflagen: Breng de verf aan in gelijkmatige lagen voor een egale dekking. Werk van boven naar beneden en gebruik vloeiende bewegingen. Laat elke laag goed drogen voordat je de volgende laag aanbrengt.
  9. Ventilatie: Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het schilderen, fijn voor jezelf en voor het droogproces van de verf. Open ramen en deuren en gebruik indien nodig een ventilator.

Dit zijn de stappen die je volgt als je jouw kamer een make over geeft met Flexa muurverf. Koop de muurverf in Flexa kleuren voordelig bij Onlineverf.nl, voeg de roller, kwast, afplaktape en wat je nog meer nodig hebt toe aan je winkelmandje en bestellen maar. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, ze bezorgen jouw Flexa muurverf gewoon bij je thuis, super snel. Dat is super handig toch?! Dus bestellen maar 🙂