Tuin

Houten veranda’s

Een houten veranda is een overkapping die meestal aan je huis of schuur vastzit, maar er zijn ook losse houten veranda’s. Deze zijn zeer geschikt om op een willekeurige plek in de tuin te plaatsen. Een houten veranda is leverbaar in vele soorten en maten zoals met een plat dak of met doorzichtige dakplaten. Een houten overkapping kan worden geplaatst door een monteur maar kan ook als bouwpakket aangeleverd worden, zodat je de veranda zelf in elkaar kan zetten.

Voordelen en nadelen

De voordelen van een houten veranda zijn dat je de veranda altijd kunt over schilderen in een andere kleur. Zo krijgt de overkapping weer een hele andere look. Hout leeft en dat zie je terug. Een houten veranda geeft sfeer en een mooie uitstraling. Je kunt je veranda bij verschillende winkels en webshops helemaal zelf naar jouw wensen laten maken. Een bijkomend voordeel is dat de meeste winkels en webshops je veranda bij je thuis helemaal van a tot z maken. Een fundering en elektra in je houten veranda is mogelijk en zeker zo handig. Een houten veranda is beter bestand dan andere veranda’s voor temperatuur. Een nadeel is dat een houten veranda veel onderhoud vergt.

Kosten

Houten veranda’s kunnen qua kosten uiteen lopen.Een houten veranda is een stukje duurder dan andere materialen zoals pvc. Je kunt eigenlijk ook beter een exotische houtsoort kiezen, dit is wel duurder dan eik, maar splijt niet of nauwelijks. Neem bijvoorbeeld met Niekroos.nl contact op om een offerte op te vagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *