Woning

Solid line dakkapel

Perfect line of solid line?

Onder de dakkapellen zijn er meerdere soorten dakkapellen leverbaar, van veel opties aan de dakkapel tot minder. Voor ieder wat wils.
Zo is er de Luxe Perfect Line, waarbij vele opties gekozen kunnen worden om de dakkapel naar wens uit te werken, maar kan men ook kiezen voor de eenvoudige versie, de Solid Line. Deze laatste is ook nog eens beter voor uw portemonnee met betrekking op de kosten.

Onderhoudsvrije dakkapel

Bovengenoemde soorten dakkapellen zijn onderhoudsvrij. Het enige wat moet gebeuren is af en toe het schoonmaken van het dak/de dakrand.
Bij de Solid Line is het zelfs zo, dat het materiaal minder vuil aantrekt.

Solid Line dakkapel

In tijden als deze wil men graag wat minder uitgeven, maar wel goede kwaliteit blijven behouden. Dit is dan ook mogelijk, wanneer u voor de Solid Line dakkapel gaat. Dit type dakkapel zorgt voor veel lichtinval door de ramen en dat er extra ruimte wordt gecreëerd aan de binnenzijde waar de dakkapel op komt te staan.
Ook zijn ze zo ontwikkeld, dat in de zomer de ruimte waar de dakkapel op staat, koel is en in de winter de warmte blijft behouden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de goede isolerende materialen die worden gebruikt bij de maak van Solid Line dakkapellen.

Meer voordelen

Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor lekkage na enkele jaren gebruik. Dit gebeurd namelijk niet, doordat het materiaal waterafstotend is. Het voordeel bij het dakkapel is dat er bij het erop zetten op uw dak van de woning, er geen steunbalken voor nodig zijn en/of brede dakkapellen. De Solid Line is gemaakt uit sterk materiaal, welke ook in de industrie van vliegtuigen wordt gebruikt.

Kortom, voor de budgetversie hoeft u alleen maar de Solid Line aan te schaffen om een goede aankoop te doen. En nog niet eens diep in de buidel te tasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *