Woning

Systeemplafond, echt een uitkomst

Toen het eindelijk echt zo ver was dat ik in mijn nieuwe huisje aan de grachten mocht gaan wonen, liep ik toch nog op het laatste moment tegen een heleboel dingen aan. Zo kwam ik laatst nog een lek tegen in het plafond. Er zat een grote vieze vlek op, die natuurlijk snel zou gaan beschimmelen. Ik kwam tot te conclusie dat dit zo niet kon blijven.

Ik raakte in paniek, want je kan toch niet zomaar last-minute je plafond eruit laten halen en er een nieuwe in steken? Gelukkig dacht mijn handige vader even voor me mee, en kwam hij met het goede idee om een systeemplafond te nemen! Ik was nog niet gelijk overstag, maar nu ben ik alleen maar blij dat ik er toch een heb genomen!

nieuwe plafond
Wat is een systeemplafond?

Waarom een systeemplafond zo voordelig is

Omdat mijn budget niet zo groot is(zeker na het kopen van een nieuwe woning) was ik op zoek naar een redelijk goedkope oplossing. Gelukkig kost een systeemplafond niet zo veel. Ik heb al het materiaal voor een mooie prijs besteld bij de professionals van afbouwtotaal. Dat het plafond goedkoop was komt sowieso ook doordat ik (met wat hulp) het plafond zelf kan plaatsen! Het is helemaal niet zo moeilijk en het duurt ook niet lang, dus als je snel op zoek bent naar een nieuw plafond (zoals ik dus) dan is dit echt een uitkomst!

Een ander voordeel van een systeemplafond is dat het zorgt voor een ontzettend goede akoestiek! Ik luister nogal graag zo nu en dan een muziekje, en ik merk dat door dit plafond alle geluiden veel beter naar voren komen! Ook hoor je geen echo, maar ontstaat er juist een warme en gezellige omgeving om in te leven.

Nog een creatieve tip

Ik zelf vind dat het plafond er ook nog eens super strak en chique uitziet in je huis. Het geblokte patroon geeft echt een enorme boost aan mijn interieur! En nog even een leuke tip van mij: mocht wit niet jouw kleur zijn, verf je plafond dan zoals jij wilt! Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan op jouw plafond. Schilder de platen in allerlei verschillende kleuren, op zet op iedere plaat een leuke quote! Kijk zeker eens op pinterest voor leuke inspiratie! Ik ben echt super blij met mijn nieuwe plafond, omdat het gewoon een super snelle oplossing was, goedkoop maar toch degelijk, en omdat ik, als scharrelaar, hier al mijn creativiteit in kwijt kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *