Geen categorie

De voordelen van een kipper aanhangwagen

Kipper aanhangwagens zijn populair onder bijvoorbeeld stratenmakers, loonbedrijven en hoveniers. Dat komt omdat je de laadbak kan kantelen en zodoende er makkelijk zand, tuinafval en andere soorten materialen gelost kan worden. Het in het gebruik nemen van een kipper aanhangwagen scheelt veel tijd, geld en vooral ook rugklachten. Je krijgt in dit artikel meer te lezen over de voordelen van een kipper aanhangwagen.

Hoe werkt een kipper aanhanger?

Door de meertraps hydraulische cilinder kan de laadbak omhoog, waardoor de laadbak schuin komt te staan. Op de manier kan je eenvoudig je lading lossen. Door middel van een handpomp, of elektrische pomp, kan je heel makkelijk de bak omhoog doen. Een kipper aanhanger is zoals in de inleiding vermeld dan ook heel geschikt voor bijvoorbeeld loonbedrijven die hun bulkgoed snel moeten storten. Met bulkgoed kan je denken aan materialen zoals brandhout, zand, stenen en ander puin. Dit is allemaal heel snel te storten met een kipper aanhangwagen. De kipper aanhangers van HAPERT zijn zeer robuust en gebruiksvriendelijk.

Wat zijn de voordelen van een kipper aanhangwagen?

Niet voor niets maken bedrijven zoals stratenmakers en hoveniers veelvuldig gebruik van kipper aanhangwagens. De belangrijkste reden om een kipper aanhanger te gebruiken is dat je de laadbak kan kiepen. Daarnaast kan je deze aanhangwagen gebruiken als machinetransporter. Daarvoor zijn wel oprijplaten nodig. Kipper aanhangers schelen veel tijd. Zo los je een lading binnen een paar minuten, terwijl dat met een gewone aanhangwagen veel en veel langer duurt. En bijkomstig voordeel is dat je er een stuk minder rugklachten aan over houdt. Als je een kipper aanhangwagen van goede kwaliteit aanschaft kan het ruim tien jaar mee en dat zonder al te veel reparatiekosten te maken. Een bedrijf die kipper aanhangwagens aanbiedt zoals Hapert staat bekend om zijn kwalitatief goede kipper aanhangwagens. Je koopt hier een kipper aanhangwagen met een garantie van een lange levensduur.