Klussen

Een reparatie of onderhoud? Vraag een klusjesman!

U zou het jaren geleden al doen maar het is er nog steeds niet van gekomen. Tegen een kleine reparatie kunt u enorm op zien en van uitstel komt maar al te vaak afstel. Ooit gedacht aan een klusjesman die al het werk voor u uit handen neemt? Klusjesmannen van Willem Fikst ‘t uit heel Nederland staan voor u klaar. Of het nu kleine klusjes zijn, zoals loodgieterswerk of schilderwerk of grote klussen zoals het vervangen van dakgoten of het impregneren van de gevel, voor onze specialisten is dit een fluitje van een cent. Voor het behoud van uw woning of bedrijfspand is het belangrijk dat er regelmatig onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Niet alleen voor onderhoud, maar ook als het gaat om een verbouwing of verhuizing komt een klusjesman van pas. Wist u dat u onze betrouwbare klusjesmannen bijvoorbeeld ook kunt inschakelen voor vakkundige installatiewerkzaamheden? Ook als het gaat om het installeren van een douche, bad, toilet of keuken bent u bij ons in goede handen. Zelfs voor het aanleggen van een veilige elektrische installatie schakelt u gewoon een professional van Willem Fikst ‘t in.

Altijd al een luxe veranda in uw tuin willen hebben? Klusjesmannen van Willem Fikst ’t maken deze voor u op maat. De klusjesman kan hem ook voor u ontwerpen. Ook balustrades, tuinhekken, een serre of een (op maat gemaakte) schutting. Alles is mogelijk. U kunt uw wensen bespreken met de klusjesman om tot uw droomontwerp te komen.

Als u het formulier invult op onze website, sturen wij uw aanvraag door naar vakspecialisten in uw regio. U ontvangt dan vrijblijvend scherpe offertes. U kiest welk bedrijf het best bij u past. De netwerk vakspecialisten van Willem Fikst ‘t nemen uw klus, groot of klein, graag uit handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *