Woning

Elektronica is niet weg te denken

Het is niet langer weg te denken in onze maatschappij: elektronica. Iedereen is tegenwoordig voorzien van de nieuwste snufjes van elektronica. Ook de prijzen veranderen, de producten worden steeds betaalbaarder. Winkels stunten met de prijzen, maar via een online veiling bent u helemaal voordelig uit. U bepaalt de prijs die u voor het product over heeft en nooit te veel.

Nuttige elektronica
De nieuwe ontwikkelingen van tegenwoordig maken het leven een stuk gemakkelijker. U heeft geen pen en papier meer nodig om sportresultaten op te schrijven. De applicatie houdt de tijd en afstand tijdens het hardlopen goed bij. Een mooi overzicht van de resultaten van afgelopen maand, het is ideaal. Ook voor afspraken is elektronica een hulpmiddel en stukken gemakkelijker dan een agenda voor het werk en privé. Een herinnering een dag van te voren zorgt er ook nog eens voor dat de afspraak niet vergeten wordt. Die elektronica is zo slecht nog niet.

De nieuwste elektronica
Overal bereikbaar zijn en kennis hebben van het allerlaatste nieuws wordt de normaalste zaak van de wereld. Ontwerpers van elektronica zijn al druk bezig om iets nieuws op de markt te brengen. Zo is een merk druk bezig met een nieuwe applicatie op de mobiele telefoon waar men bepaald witgoed mee kan bedienen. Via deze app kan u dan uw wasmachine aan en uit zetten vanuit de trein, sportschool of kantoor. Ontwerpers van een ander merk hebben hele andere plannen om de consument te voorzien van nog meer gemakken. Het plan is om alle lampen in uw huis te bedienen vanaf een SmartTV. Even een lampje aan of uit doen? U hoeft de bank niet af, het kan gewoon via de televisie.

Eigen ontworpen emoij’s
Naast nieuwe innovaties wordt ook de huidige elektronica steeds verder uitbreid. De berichten die verstuurd worden via Social Media, kunnen ondersteund worden door emoij’s. Dit zijn emoticons die zorgen voor beeldspraak. Finland is met het idee gekomen om typische Finse emoij’s te ontwerpen voor de Finse inwoners. Een headbanger, oude Nokia en een sauna zijn de emoij’s die tot nu toe bekend zijn. Of Nederland mee gaat met deze trend is nog niet bekend. De typische Nederlandse kaas, molen en coffeeshop zouden wel een leuke toevoeging zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *