Klussen

Garage ombouwen

Gebruik jij jouw garage om al jouw zooi in op te slaan? Dat is haast een verspilling van de ruimte. Wil jij meer met de ruimte van jouw garage? Lees dan snel verder. In deze blogpost geven wij tips over wat je allemaal met een garage kan doen. Een garage ombouwen en zo een nieuwe functie geven. Het is handig om een plek te hebben waar je al jouw spullen kunt opslaan, maar je kunt nog veel meer met de ruimte.

Een ontspan en spel kamer

Wil je een aparte ruimte waar jouw partner kan gamen of jouw kinderen kunnen spelen? Een garage is een perfecte plek voor activiteiten. Maak er een speel of relaxruimte van. Met een fijne bank en televisie installatie en genoeg speelgoed maak er je er zo een leuke speelkamer van. Het is een perfecte ruimte op de pooltafel of pokertafel kwijt te kunnen.

Home cinema

Houdt jij erg van film kijken en het bioscoopgevoel? Breng dit dan naar huis door jouw garage om te bouwen tot bioscoop. Investeer in een beamer en een doek of een groot televisiescherm en schaf echte bioscoopstoelen aan. Zo geniet jij elke avond van een avondje uit naar de bios in jouw eigen huis.

Garage ombouwen
Een garage kan omgebouwd worden tot bioscoop

Hobbykamer

Heb jij, jouw partner of kinderen een hobby dat veel ruimte vergt of rotzooi maakt wat je niet in huis wilt hebben? Dan is de garage een fantastische plek om een hobby als houtbewerking, lassen of een andere creatieve bezigheid uit te voeren. Maak van jouw garage jouw eigen atelier. Ook is een garage een zeer geschikte plek als oefenruimte voor een muziekinstrument of voor een band. Zo kun je jouw spullen gewoon laten staan en heb je een eigen plek om jouw hobby uit te voeren.

Wanneer je geen auto hebt of veel ruimte in de garage hebt, is deze ruimte ombouwen een goed idee. Op deze manier heb je een speciale plek in huis die je kunt inrichten voor jouw hobby. Maak er een speelkamer van, een thuisbioscoop of een eigen atelier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *