Klussen

Werkklompen: de schoen voor klussen in en om huis

Nederland is echt een klompenland. Het is dan ook niet gek dat je steeds meer mensen op werkklompen ziet lopen. Werkklompen brengen vele voordelen met zicht mee waarbij comfortabelheid en luchtigheid de grootse voordelen zijn.

De eigenschappen van werkklompen

Werkklompen zijn natuurlijk een bepaald model werkschoen en anders dan andere werkschoenen hebben werkklompen vaak een open achterkant. Een ander kenmerk is dat werkklompen altijd laag zijn, een hoog model is niet mogelijk. De werkklompen die op WerkschoenenWinkel.NL staan zijn allemaal van leer en hebben een buigzame PU loopzool. Daarnaast absorbeert de zool vocht en zijn de schoenen ademend.

De voordelen van werkklompen

De eigenschappen van de werkklompen zorgen voor een aantal voordelen. De werkschoenen zijn ademend en daardoor lekker luchtig. Werkklompen worden in de lente en zomer ook meer gekocht dan in de koudere seizoenen. Werkklompen staan verder bekend om het comfort en gemak, ze zijn licht aan je voet en gemakkelijk aan- en uit te trekken. De buigzame loopzool zorgt voor extra loopcomfort. Doordat de werkklompen laag zijn kun je gemakkelijk door je knieën zonder een beknellend gevoel te ervaren. Daarnaast hebben werkklompen een goede warmte- en vochtafvoer en stille loopzolen. De schoenen zijn verder erg hygiënisch wat ook prettig is als je de schoenen intensief draagt.

Werkklompen met een veiligheidsneus

Het merk Sika heeft een aantal werkklompen in het assortiment die ook een stalen veiligheidsneus hebben. De zwarte leren werkschoenen zijn ook waterbestendig en hebben een antislipzool. Werkklompen zie je vaak terug in hoe kan het ook anders de agrarische sector, maar ook in de zorg, de voedselindustrie, in magazijnen en in de trasport. Als je thuis gaat klussen dan zijn werkklompen ideaal, omdat ze betaalbaar zijn en lekker lopen. Het is wel aan te raden om te kijken of je niet met scherpe voorwerpen gaat werken want dan zijn werkklompen niet geschikt en moet je een S3-werkschoen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *