Klussen

Zelf jouw buitenzonwering monteren

Wil jij buitenzonwering voor je woning en wil je deze zelf gaan plaatsen? Het is gewoon mogelijk. Het monteren van buitenzonwering zoals een screen of rolluik is niet moeilijk, maar je moet wel weten wat je doet. Daarom is het noodzakelijk dat je zorgvuldig een montagehandleiding doorloopt die je stap voor stap uitlegt hoe je dit moet doen. Wij raden je aan om gebruik te maken van de montagehandleiding van Rolluiken33.nl. De rolluiken van Rolluiken33.nl zijn erg eenvoudig te monteren met de montagehandleiding. Elke stap wordt zorgvuldig uitgelegd en wanneer je alle stappen doorloopt heb je binnen een mum van tijd jouw buitenzonwering gemonteerd. Wacht niet langer en ga meteen online de montagehandleiding bekijken van Rolluiken33.nl!

Het assortiment rolluiken op Rolluiken33.nl

De rolluiken van Rolluiken33.nl worden echt als een doe het zelf set geleverd. De rolluiken worden geleverd met geleiders, afwerkdopjes en einddopen. Het enige wat je niet meegeleverd krijgt zijn de schroeven. Dit omdat de type schroeven afhankelijk is van waar je jouw rolluik op gaat monteren. Voordat je de rolluiken gaat bestellen heb je een meetinstructie. Met deze meetinstructie weet je zeker dat je de juiste maten opmeet voor de rolluiken. Wij raden je aan om altijd gebruik te maken van de meetinstructie. Voor het monteren maak je gebruik van de montagehandleiding van Rolluiken33.nl. Deze handleiding is verdeeld in 4 stappen. Volg elke stap zorgvuldig om zeker te zijn van de juiste montage. Wanneer je kiest voor een elektrisch rolluik heb je nog 1 extra stap die je uitlegt hoe je het rolluik aansluit op de stroom. Wacht niet langer, bekijk het aanbod en de instructies online en bestel het goedkoopst op Rolluiken33.nl!

Het assortiment screens op Rolluiken33.nl

Naast rolluiken kun je ook screens kopen bij Rolluiken33. De screens omkasting komt vrijwel overeen met een rolluik. Beide zonwering producten hebben een aluminium kast en geleiders. Het enige verschil is dat de screens een kleinere kast hebben. De screens worden net zoals de rolluiken geleverd met alle materialen (behalve schroeven en gereedschappen) zodat je direct aan de slag kunt met het monteren. De montagehandleiding van de screens komt bijna overeen met de rolluiken. Ook deze handleiding is verdeeld in 4 stappen die je zorgvuldig moet doorlopen voor de juiste montage van jouw screens. Wanneer je er niet helemaal uitkomt met het monteren van de screens of rolluiken, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Rolluiken33. Zij hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook telefonisch helpen met je vragen over monteren. Ga jij binnenkort kiezen voor de screens of rolluiken bij Rolluiken33.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *