Verhuizen

Verhuizen op drie hoog? Koud kunstje met een verhuislift

Het is niet altijd gemakkelijk om te verhuizen in de hoogte. Het is lastig, duurt lang en je wil er zo snel mogelijk van af zijn, maar dat gaat niet. Wel, je zou het misschien niet denken, maar het kan gemakkelijker. Met de hulp van een verhuislift gaat alles sneller en makkelijker. Zo wordt een lastige verhuizing opeens niet meer de stressvolle onderneming, die je van te voren zou verwachten.

Waarom een verhuislift?

Aangezien je natuurlijk wil dat alles sneller gaat is een verhuislift het beste wat je kan gebruiken. Een verhuislift kan tot wel 30 meter hoog komen, wat zeker genoeg is als je op drie hoog verhuist en de meeste liften zijn makkelijk met een afstandsbediening te besturen. Dus je hebt geen extra mankracht nodig. Als je dit te ingewikkeld vind kan je ook altijd een operator erbij inhuren. Die weet precies hoe de verhuislift werkt en heeft misschien ook goede tips hoe het makkelijkst te verhuizen.

verhuizers
Hulp van een verhuislift

Soorten liften

Er zijn verschillende soorten verhuisliften en ze hebben elk hun eigen bediening, (meestal is dat een simpele afstandsbediening). Je moet met veel dingen rekening houden bij het gebruiken van een verhuislift: de ruimte die de lift inneemt, de locatie… Daarom zijn er verschillende soorten liften die elk hun eigen voor-en nadelen hebben.

1. De elektrolift is een handige lift voor in de stad, omdat ze niet veel plaats inneemt. Het is een elektrische lift dus er moet wel een stroomvoorziening zijn. Dit zou in principe niet zo een groot probleem kunnen zijn. Een nadeel van deze lift is dat ze niet zo een hoog gewicht aankan. Gebruik deze lift dus voor kleine, snelle verhuizingen

2. De motorlift is een groter type verhuislift die in tegenstelling tot de elektrolift een groter gewicht aankan. Deze lift heeft geen elektriciteit nodig, maar wat toch wel een nadeel is aan deze lift is dat ze veel plaats nodig heeft en dus niet handig te gebruiken is op drukke plaatsten. Het is een goed idee de straat alvast te informeren als je motorlift gaat gebruiken.

3. Het laatste type lift is de opbouwlift. Deze is minder handig om te verhuizen op drie hoog, omdat ze vaak maar 10 meter hoog kan gaan. De reden hiervoor is omdat ze ter plaatse helemaal moet worden opgebouwd en het is niet gemakkelijk om een grote lift helemaal op te bouwen en terug af te breken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *