Woning

De complete inrichting voor uw nieuwe kantoor

U heeft een bedrijf dat toe is aan een nieuwe inrichting. Dit kan zijn omdat uw bedrijf net verhuisd is, maar ook gewoon omdat het nodig is. Ceka Office Group zorgt er samen met u voor dat uw kantoor een compleet nieuw uiterlijk krijgt. Samen met hen kunt u gaan brainstormen en een concept ontwikkelen.

Creatieve concepten

Al de informatie die u bezit over een nieuw concept kunt u doorgeven aan Ceka Office Group. Denk hierbij aan: Wat is het budget? Wat zijn uw wensen? En hoe zit de organisatie in elkaar? Ceka Office Group leeft niet na wat er in de boekjes staat. Zij hebben namelijk een eigen ontwerpstudio waardoor ze deze creatieve ideeën waar kunnen maken. De concepten worden veelal uitgewerkt op 3D visuals en moodboards. Bij dit proces zoeken ze graag de grens op en creëren soms iets waar de klant nog niet aan had gedacht, maar wat vaak wel gekozen wordt in dit traject. Een klein voorbeeld hiervan zijn de zit-sta bureaus. Nog niet iedere klant heeft hier van gehoord en kent de functionaliteit van deze bureaus niet. Ceka Office Group probeert bij het bedenken van een concept vooral rekening houden met de ontwikkeling op het gebied van kantoormeubilair, om het uw medewerkers zo prettig mogelijk te maken.

Wanneer alles gereed is

Zodra alle afspraken na zijn geleefd kan de levering beginnen. Dit is een belangrijke fase waarin veel aandacht en tijd wordt besteedt. Alles wordt bij u op het kantoor in elkaar gemonteerd waarbij goed met u gecommuniceerd wordt over de indeling. In principe wordt dit zoals afgebeeld op de tekeningen geplaatst, maar het kan voorkomen dat het in werkelijkheid iets afwijkt. Dit zal Ceka Office Group niet zelf, maar met instemming van u dan toepassen.

Wilt u meer informatie over Ceka Office Group? Neem dan een kijkje of de website http://www.ceka-office-group.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *