Woning

De voordelen van een schoonmaakbedrijf

Schoonmaken is voor de meeste mensen een klus die moet gedaan worden, maar die men niet graag doet.

Hoe pakken we schoonmaken aan: zelf doen?

Je kan zelf schoonmaken natuurlijk, maar mijn ervaring zegt me dat dat niet echt vooruit gaat. Meestal vind je wel ergens een boek, of foto’s die je nog eens wil bekijken, en daar zit je dan: met je stoffer in de hand een boek te lezen.
Nee, dit is niet echt bevorderlijk voor de vooruitgang der zaken.
Of je denkt bij een klus vaak “ach, ik neem dat de┬ávolgende keer wel mee”, maar die volgende keer komt niet, dus wordt het onoverzichtelijk. Herkenbaar, niet?

Laten doen?

Op een bepaald moment heb ik besloten om het schoonmaken te laten doen door een schoonmaakbedrijf. Zij doen het goed, snel, geen gezeur, het wordt gewoon goed schoongemaakt. Zo is er een schoonmaakbedrijf in Breda die je al het vervelende schoonmaakwerk bespaart.
De tijd dat jij niet hoeft schoon te maken kan je besteden om andere leuke zaken doen.

Hoeveel kost het om het schoonmaken uit handen te geven?

De kosten vallen nogal mee: je beperkt je tot het nodige, tot de meest vervelende zaken. Die besteedt je uit. Zelf kan je natuurlijk wat bijspringen waar je wil. Uiteindelijk ben je voor een lage prijs geholpen.
Je kan het ook zo stellen: als je zelf een paar overuren hebt op je werk, kan je met dat extraatje je poetshulp betalen. Iedereen blij dan.

Enkel betalen voor de uren die ze werken

Je betaalt ook enkel voor de uren die ze werken, niet voor de uren die de schoonmakers afwezig zijn. Het zijn dus lage kosten en mijn advies is om het meest vervelende werk uit te besteden, de rest is nog wel zelf bij te houden.

Moraal van het verhaal?

Laat dat schoonmaken gewoon aan iemand over die het graag doet, of die het voor zijn of haar beroep doet, en.. geniet jij zelf van die extra uurtjes die je hierdoor krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *