Woning

Kleurrijke schilderijen

Kleurrijke schilderijen worden steeds populairder. Kunst met aparte en kleurrijke kleuren verrijken uw woning en brengen leven in uw interieur. Een kleurrijk vrolijk schilderij geeft je huis een werkelijk uniek aanzicht en gevoel. Met onze kleurrijke schilderijen heb je een echte eye-catcher in uw interieur. Wij maken hier over het algemeen gebruik van kleurrijk diepe kleuren met UV bestendige verf voor langdurig behoud van het schilderij.  Bent u dus op zoek naar kleurrijk schilderij, denk hierbij aan rood-, geel, felblauw, groen en andere kleurrijke kleuren, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij bieden in onze webshop verschillende kleurrijke schilderijen te koop aan. Na uw bestelling heeft u 14 dagen te tijd om het schilderij in uw eigen interieur te beoordelen en te bekijken. Hiermee kunt u beoordeling of de kleurrijke schilderijen passen in uw woning of kantoor, soms is dit lastig te beoordelen vanaf een foto.

 

Skyline schilderijen

 

Een eigen stukje kunst van je eigen stad, de skyline schilderijen, wordt ervaren als binding met een stad en bied binnen dan ook een fraai beeld weer van de stad en omgeving. Voorheen waren alleen de grote steden zoals Las Vegas en New York bekend als skyline schilderijen. Tegenwoordig zie je steeds meer steden hierbij komen, zo ook Nederlandse steden. Verschillende skyline schilderijen hebben wij reeds opgenomen in ons assortiment, denk hierbij aan skyline schilderijen zoals Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag, Delft en Leiden. Deze schilderijen kenmerken zich door een abstract stijl van schilderen te combineren met herkenbare gebouwen, grachten en kantoren. Ook als u niks met een stad heeft, kunt u ervoor kiezen een skyline schilderij te kopen. Deze schilderijen zijn hip en zie je steeds meer terug in woningen en kantoorpanden.

Heeft u zelf een leuk idee of wilt u uw eigen stad laten vervaardigen als skyline schilderij? Neem dan contact met ons op waarbij we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *