Woning

Shoplog posters voor de kinderkamer van Kyan

Kyan is nu drie jaar oud en hij heeft aangegeven dat voor zijn komende verjaardag dat hij posters voor zijn kamertje wilt. Hij had al een poster van Dirk Kuijt. Maar hij wil meer. Niet per se voetbal posters. Dat zijn we met hem eens tijd voor wat anders.

Ik ben begonnen met zoeken op het internet via Google. Dat is hoe we vaak interieur en kleding vinden in ons gezin. De gemak van online bestellen is ongeëvenaard.

Al snel kwamen we terecht op de website cozykidz punt nl. Wat een verfrissende leuke webwinkel met goede uitstraling. En we kwamen specifiek terecht in de categorie posters en prenten logischerwijs.

Bezoekadres: Cozykidz.nl – Mooie posters kinderkamer

Specifiek vonden we de poster va Loullou genaamd Up in the air bijzonder fraai. Weet je wat echt bijzonder er aan is? Wereldwijd zijn er maar 100 van gedrukt. Hoe exclusief is dat? We hebben hem direct aangeschaft voordat ie uitverkocht raakt, want dit is een once of a lifetime mogelijkheid die we ons niet willen laten voorbijlopen. Het heeft een space thema. Laatst zaten we alle Interstellar te bekijken. Wat een top film is dat zeg. Matthew McConnaughey speelt een glansrol. Enfin, sindsdien zijn ook wij helemaal in de ruimte mood en daar past deze poster goed bij.

Tip: alle babykamer meubels CozyKidz Hillegom

Enfin we konden ook best nog wel een kinderstoel gebruiken dus ook hier voor even gezocht op CozyKidz. Al snel vonden we een stijlvolle kinderstoel van het merk Nofred. Het thema van deze stoel is muis. Het is gevormd naar een muis, zo schattig! Het is eco vriendelijk geproduceerd binnen Europa dus ook op dat vlak is alles in de haak. Een goede aankoop om erbij te hebben praktisch want Kyan kan er goed op zitten maar tegelijkertijd voegt het ook wat toe aan de uitstraling van de kamer.  e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *