Woning

Marokkaans Interieur Styling


Hallo Tim de Graaf hier. Jullie kennen mij misschien van TV. Ik ben bekend van een wonen programma op RTL. Ik revamp mijn woonkamer om de twee jaar in een geheel andere stijl. Zo hebben wij van 2016 t/m 2018 in een traditioneel Japanse stijl interieur geleefd. Nu is het tijd voor iets compleet anders. We go to… Morocco! Ja de volgende keuze is een Marokkaanse woonkamer. Natuurlijk zijn er veel Marokkanen in Nederland dus ik verwacht dat deze metamorfose er een stuk makkelijker aan toe zal gaan dan de vorige want man man man wat was het lastig om echte traditionele Japanse interieur stukken naar Nederland te halen.

Tip: Ghalia Marokkaanse decoratie

Nou ja er bleken meerdere webwinkels te zijn die vrijwel alles wat een Marokkaanse woonkamer typeert gemakkelijk naar jouw huis verzenden. Zo werd de transformatie ons wel heel gemakkelijk gemaakt. We hebben bijv. mooie Berber tapijten kunnen aanschaffen maar ook Marokkaanse hanglampen, en Marokkaanse kussentjes.

Uitgelicht: Marokkaanse plafonniere

Dus die items hebben we allemaal geplaatst. Dan ook nog een traditionele Marokkaanse shisha. Nou ben ik helemaal niet van de waterpijpen in praktische zin, je ziet mij niet lurken aan zo een ding, maar wij hebben er eentje gekocht vanuit decoratief oogpunt, want die dingen zijn ook prachtige ontworpen en met de hand gemaakt. Het ontwerp is echt schitterende wat het op zich zelf al een prachtig decoratie stuk maakt. Het is ook origineel, hoeveel Nederlandse huishoudens ken jij zeg nou zelf eerlijk met een decoratieve shisha waterpijp. Inderdaad. Verder dan nog een echt Marokkaans dienblad als accessoire, we hebben ook wat van die Marokkaanse munt ingeslagen en veel suiker en we zetten dan een echt traditioneel Marokkaanse munt thee en die serveren we dan aan gasten op dit dienblad dus niet alleen voor het oog maar ook praktisch nut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *