Geen categorie

5x waarom een PVC vloer een slimme keuze is

Je wilt graag een mooie PVC vloer in huis laten leggen, omdat het een vloersoort is die makkelijk te onderhouden is en met een druk gezin is het ook erg fijn dat een PVC vloer tegen een stootje kan. Hieronder 5x waarom een PVC vloer een slimme keuze is. 

1. Vochtbestendig

PVC vloeren zijn goed bestand tegen vocht. Ook voor nattere ruimtes in huis is een PVC vloer daardoor geschikt. Wees dus niet bang als je peuter een glas drinken om gooit of als je hond nogal ruig is met het drinken uit de waterbak, want met een PVC vloer zal er niet snel iets gebeuren. 

2. Geluiddempend

Een pvc vloer werkt geluiddempend, waardoor deze vloersoort ook in een flat of appartement een uitstekende oplossing is voor op de vloer. Zeker in combinatie met een ondervloer is er vrijwel geen dreun of geluid wat snel door een PVC vloer heen komt. 

3. Sterk en slijtvast

Een PVC vloer is erg sterk en slijtvast. Ook krassen zul je er niet snel op zien. Deze vloersoort is dus ideaal als je kleinere kinderen of huisdieren hebt. Ze kunnen namelijk lekker hun gang gaan op de vloer zonder dat er snel krassen of deukjes in te zien zullen zijn. 

kwalitatieve vloeren
Nieuwe vloer laten leggen?

4. Diverse designs 

Een PVC vloer is in ontelbare designs verkrijgbaar. Wil je graag een houtlook? Dan is dat mogelijk. wil je een lichte of donkere vloer? Vrijwel elk design is mogelijk bij het uitkiezen van een PVC vloer. Zo zijn er ook PVC vloeren met visgraat motief verkrijgbaar, de vloersoort die weer helemaal terug van weggeweest is en inmiddels weer in vele huishoudens op de vloer te vinden is. Op VloerXL.nl zijn heel veel soorten PVC vloeren verkrijgbaar. Kijk dus eens op je gemak rond op de website om inspiratie op te doen. 

5. Onderhoudsvriendelijk

Een PVC vloer heeft vrijwel geen onderhoud nodig, behalve zo nu en dan een dweilbeurt en een stofzuiger om het stof te verwijderen. Het kan echter geen kwaad om eens te checken welke onderhoudsmiddelen er verkrijgbaar zijn om jouw PVC vloer nog langer mee te laten gaan.