Klussen

Klussen aan je bedrijfspand

Onlangs zijn we als bedrijf zijnde aan het verbouwen. Heel het interieur en exterieur wordt aangepast. Daarbij hebben we ook heel de huisstijl aangepast. De stickers die aan onze ramen hangen moesten ook zorgvuldig worden verwijderd. Dit kost natuurlijk enige arbeid. Maar bij het ontwerp van ons nieuwe huisstijl hadden we goede hulp. Het bedrijf gevelreclame Amsterdam hielp hier ons namelijk bij. Dit is natuurlijk erg prettig.

Interieur aanpassen

Het interieur wordt flink onder handen genomen. Een interieur specialist heeft ons tips gegeven over het vernieuwen van het interieur. Het bedrijf begint meer te ademen naar de branche waarin we actief zijn.

Reclamebureau in handen genomen

Daarnaast hebben we reclamebureau Den Haag gevraagd of zij ons wilden helpen bij het beter profileren op diverse vlakken. Zij helpen ons om vooral offline de boel op de rit te krijgen. Zij maken bijvoorbeeld diverse advertenties en verzorgen de offline PR richting onze klanten.

Grootse opening

De opening was daar: we hadden diverse klanten uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Mede door het reclamebureau konden we het groots aanpakken, en waren er ook meerdere klanten aanwezig. Dit is natuurlijk super positief. Zeker als je nog goede reacties krijgt op je verbouwing.

Meer klandizie na verbouwing

Door het verbeterde interieur en exterieur kregen we ook meer klanten. Ons personeel is meer geïnspireerd, waardoor we beter te werk kunnen gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *