Klussen

Last van ongedierte tijdens het klussen

Vervelend, tijdens het klussen ontdek je dat er zich een wespennest in je woning of bedrijfspand bevindt. Naast het feit dat het karweitje stopgezet moet worden, kan zo’n wespenplaag nog meer nadelige gevolgen hebben. In deze blog lees je alles over wat je wel en niet moet doen bij het constateren van wespennest bij het klussen.

Voorzichtig!

Heb je het wespennest geraakt? Nee? Pfoe, dan heb je geluk gehad! De kans dat de wespen aanvallen als er aan hun nest wordt gerommeld is namelijk heel groot. Zo’n aanval kan verschrikkelijk letsel bij je aanbrengen, zeker als je er allergisch voor bent. Zo zou je in shock kunnen raken en vervolgens te kunnen komen overlijden als je niet over de juist medicatie beschikt. Probeer het wespennest daarom nooit zelf te verwijderen en laat dit over aan een professional van Beestjes Kwijt!

tijdens het klussen last van ongedierte

Wat te doen?

Zodra je een wespennest in je huis of bedrijfspand  hebt geconstateerd, is het belangrijk dat je er verder niemand mee in gevaar brengt. Dit doe je door de ruimte, waarin het nest zich bevindt, af te sluiten. Je weet bovendien nooit of er nog meer wespennesten aanwezig zijn in de ruimte. Houdt er daarnaast rekening mee dat er niets gegeten of gedronken mag worden in omliggende ruimtes. Wespen komen af op de geur van zoete etens- en drinkwaren en wringen zich  door allerlei naden en gaten om er te komen. Wanneer ze in de spouwmuur zitten, is het zaak de ingang naar het wespennest af te sluiten. Als je dit niet doet, is de kans groot dat ze zich verspreiden naar je woon- of slaapkamer.

Bestrijder schiet je te hulp

Weet je geen raad met de wespenplaag en wil je snel door met klussen? Dan staan de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt voor je klaar! Zij zorgen er middels hun effectieve verdelging voor dat het wespennest binnen een mum van tijd is verdwenen en je geen last meer hebt van de zwart-gele beestjes. Daarnaast voorzien ze jou van advies om een volgende wespenplaag te voorkomen. Bel of mail vandaag nog, voordat de gevolgen niet meer te overzien zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *