Klussen

Meubels op maat gemaakt

Het valt niet altijd mee om de juiste meubels te vinden voor jouw huis in jouw smaak. De kast die je zo leuk vindt is eigenlijk te groot voor jouw kamer. Die ene bank heeft het juiste model maar je had zo graag de stof van die andere bank willen hebben. Of misschien heb je net een raar of verloren hoekje in je huis waar een gewone kast niet past. Voor al die gevallen, of als je gewoon je eigen persoonlijkheid tot uiting wilt laten komen in je meubels, is een maatwerk meubel de oplossing!

Betaalbare maatwerk meubels

Als je het hebt over meubels op maat laten maken denk je algauw dat dit erg duur is. Al zijn de prijzen misschien niet te vergelijken met een bouwmarkt, toch valt dit reuze mee. Afhankelijk van de gebruikte materialen en arbeidstijd hoeft maatwerk niet duurder te zijn dan meubels die je bij een speciaalzaak koopt. Het grote voordeel daarbij is dat je precies krijgt wat jij graag wilt hebben in de maat die in jouw huis past. Omdat de meubels vakkundig gemaakt worden met goede materialen zullen ze ook vaak lang meegaan.

maatwerk meubels
Wil je maatwerk meubels? Denk goed na wat je wilt.

Uniek en creatief

Als je kiest voor maatwerk meubels ben je niet afhankelijk van wat er in meubelzaken te vinden is. Je kunt zo creatief zijn als je maar wilt. Of je nu een bestaand model bank laat maken met de stof die jij mooi vindt of zelf een heel nieuw idee voor een kast verzint, met een meubel op maat haal je iets unieks in huis. Het geeft je de gelegenheid om helemaal jouw stijl te creëren die aangepast is op jouw behoeften. Ook als je zelf niet zo creatief bent kun je meubels op maat laten maken. De meubelmakers kunnen op basis van jouw wensen en wat je mooi vindt een ontwerp voor je maken.
Voordat je de uiteindelijke opdracht geeft wordt er een tekening gemaakt, vaak in 3D zodat je goed kunt zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Maatwerk is vakwerk

Maatwerk meubels worden niet in grote getale geproduceerd maar er wordt slechts één exemplaar gemaakt. Dit betekent dat je hiermee vakwerk in huis haalt. Niet alleen wordt het meubel met aandacht gemaakt maar de meubelmaker zal je vooraf ook advies geven over de te gebruiken materialen. Welke stijl je ook mooi vindt, de meubelmaker kan je vertellen wat de voor en nadelen zijn van de diversen materialen. Op basis daarvan kun je kiezen wat het beste bij jou past.

Jarenlang plezier

Een kwalitatief goed meubelstuk in je eigen persoonlijke stijl staat garant voor jarenlang plezier. Het geeft je huis net dat beetje extra karakter wat het niet zomaar een huis maakt maar een thuis. Jouw plekje waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *