Klussen

Op zoek naar de juiste aluminium profielen

Ben je op zoek naar een aluminium profiel dat perfect op jouw wensen afgestemd is, neem dan snel een kijkje op ALUMINIUMvakman.nl. Ben jij in 2 klussen, dan moet de collectie aluminium profielen van ALUMINIUMvakman.nl jou wel bevallen. We vertellen jou hier natuurlijk graag iets meer over!

Een gerichte collectie profielen

Er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van (soorten, maten, lengtes). Wij hebben gekozen voor een gerichte collectie profielen. Dit zijn de profielen die – in Nederland & België – het meeste gebruikt worden. Qua types hebben we het dan over kokers, buizen, hoekprofielen (gelijk & ongelijk), U profielen (gelijk & ongelijk), T profielen, strips & staf (rond & vierkant) in de meest voorkomende maten. 

En de afmetingen?

Alle bovenstaande profielen bestel je – in de meest voorkomende afmetingen – direct online in een lengte op maat van 10 cm tot en met 600 cm en alles dat hier tussen zit, tot op de millimeter nauwkeurig (oftewel tot 1 getal achter de komma!). Kijk, dat is gemakkelijk. 

klussen
klussen

Ook in verstek gezaagd

Het in verstekzagen van aluminium profielen is een dienst die bij ons ook direct online afgenomen kan worden. Nu is aluminium goed te bewerken, maar toch is het nauwkeurig in verstek zagen nog wel een klusje waarbij vaak gezegd wordt: ‘het zou toch handig zijn als dit al geregeld is’. Vandaar dat wij dit aanbieden voor alle profielen, m.u.v. de rondstaf en de aluminium buis van ALUMINIUMvakman, hierbij is het in verstek zagen uiteraard niet mogelijk. Nadat je de lengte ingevoerd hebt kun je binnen stap 2 kiezen voor de zaagsnede, de opties zijn ‘recht afgezaagd’, 1 kant in verstek en 2 kanten in verstek. 

Wil je eenvoudig & voordelig online bestellen en direct aan de slag kunnen gaan met een aluminium profiel – perfect op maat gezaagd – speciaal geschikt voor jouw klus? Dan moet je bij ons zijn! Wij leveren een gerichte collectie uit eigen voorraad en zagen het – in eigen werkplaats – op maat. Wil je meer weten, bezoek dan even onze webshop of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag met een gericht advies. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *