Vloer

Trendy vintage Portugese tegels

Vintage is helemaal hot en trending, ook op het gebied van tegels. Die mogen daarom uiteraard niet ontbreken in het assortiment van Tegelmegashop. Vintage staat bekend om zijn geleefde en versleten look, iets wat bijvoorbeeld in kleding terug te zien is. Bij tegels is dat effect ook heel goed nagemaakt onder andere bij de kleurrijke Portugese tegels en de Marokkaanse tegels. Ze zien er geleefd uit, maar dat zijn ze dus niet. Daarmee krijgt de ruimte waar ze in komen meteen een unieke en exclusieve look en feel. Maar daarnaast kunt u uiteraard ook voor andere soorten tegels bij Tegelmegashop.nl terecht. Dat kan dus online, maar ook bent u van harte welkom in onze ruime showroom in Roermond. Hier kunnen we u verder adviseren en inspireren.

Portugese tegels; een waar genot voor het oog!

Het unieke kenmerk van Portugese tegels is dat ze vele kleurtinten bevatten en dus een geleefde en versleten look hebben. U haalt een mediterraan gevoel in huis als u kiest voor een Portugese vloer- of wandtegel. Zowel decoratief als traditioneel, maar ook oosters, warm en sfeervol. Stuk voor stuk kenmerken die van toepassing zijn op deze tegel. In principe zijn het duurzame keramische tegels, dus naast de unieke en prachtige look, zijn ze ook nog eens heel duurzaam. 

portugese tegelsPrachtige vintage tegels die overal kunnen

Ongeacht waar u de tegels plaatst in uw huis, subtiel of juist heel aanwezig, deze vrolijke tegels geven de ruimte een enorme boost. Zowel op het gebied van kleur, warmte en sfeer. Hoewel het gebruikelijk is dat er bij Portugese tegels gedacht wordt aan kleine tegeltjes van 12,5 x 12,5 met felle kleuren en drukke prints, is er zoveel meer diversiteit te vinden binnen deze soort tegels. Zo kunt u ook kiezen voor 20×20, een groter formaat waarbij u dus minder voegen nodig heeft en wat zo een rustigere uitstraling geeft. Daarnaast bestaan er tegels die er optisch uitzien alsof het 4 Portugese tegels zijn, maar dan verwerkt in één tegel. Dat vereenvoudigt zodoende het legproces. Ook zijn er prachtige patroon series te krijgen, waarbij de drukkere print het midden vormt van het patroon. Dit is dan te combineren met bijpassende tegels in een enkele kleur. 

U kunt alle kanten op met Tegelmegashop

Dat is het mooie aan Portugese tegels; ze laten zich heel gemakkelijk combineren in de meest uiteenlopende patronen. Daarnaast zijn ze ook in de meest uiteenlopende ruimtes toe te passen. Populaire toepassing is de hal, vooral als halvloer, maar ook het gedeeltelijk of helemaal bekleden van de wand is weer trendy. Vaak wordt dit dan ook doorgezet in het toilet. Heel mooi is het ook als keukentegel voor zowel de achterwand als de vloer. Met een Portugese tegel kunt u gemakkelijk accenten op een gedeelte van de wand en / of vloer. U kunt werkelijk alle kanten op, dus gerust een kijkje door alle Portugese tegels van Tegelmegashop en laat u inspireren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *