Klussen

Verbouwing veranderd in nachtmerrie

Een verbouwing gaat niet altijd over rozen. En ik kan er echt over meepraten. Ik dacht eerst zo eigenwijs te zijn om zelf te gaan verbouwen. Dan denk je: ‘oh, dat lukt mij wel.’ Maar dat viel toch eigenlijk vies tegen. Mijn verbouwing in Zwijndrecht zorgde ervoor dat het een nachtmerrie werd. Althans, in eerste instantie.

Waar begon het mee?

Ik dacht in mijn eentje wel de woonkamer te kunnen verbouwen. Allereerst begon ik met het slopen van de vloer. Met mijn slaghamer hakte ik alles eruit. Prima, dacht ik. Dit gaat goed. Maar toen raakte ik opeens diverse waterleidingen en andere soorten leidingen onder de vloer. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van. Een grote kostenpost was gemaakt.

Bakken met geld verloren

Door de enorme schade ben ik bakken met geld kwijt geraakt. Ik kon beter een bouwbedrijf van te voren inhuren. Ik vond een bouwbedrijf in Alblasserdam. Zij wisten mij te vertellen dat ik dit nooit meer zelf mocht doen, maar meteen het bedrijf moest bellen. Zij konden voor €10.000,– aan overbodige kosten besparen.

Wat een prachtige woonkamer heb ik gekregen.

Dankzij het bouwbedrijf uit Alblasserdam heb ik een prachtige nieuwe woonkamer gekregen. Het heeft me in totaal 9 maanden gekost, maar het was het wachten waard. Wat een top tijd heb ik hierdoor gehad. Ik kom met heel veel plezier thuis na het werk. Lekker languit op de bank en kan ik – uiteindelijk – met een glimlach terugkijken. Ik heb er het volgende van geleerd: alles wat ik niet kan, moet je door een ander laten uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *