Klussen

Werk(plaats) aan de winkel? Kom niet met jezelf overhoop te liggen!

Oké, we bedoelen niet psychisch in de knoop, of zo. Puur dat je nergens over struikelt en altijd heel gemakkelijk vindt wat je zoekt. Want is sleutelen aan voertuigen en andere grote machines niet al problematisch genoeg?

Natuurlijk is het waarschijnlijk ook je lust en je leven, anders had je niet voor dit beroep gekozen! En misschien is het meer een passie dan broodwinning voor je, kan ook. Feit is en blijft natuurlijk wel dat we het hier hebben over een bezigheid die flink wat ruimte in beslag neemt. En daar zul je absoluut rekening mee moeten houden!

Hoezo dan? Nou, denk aan al het gereedschap dat je tijdens je werkzaamheden gebruikt. De vloer van je werkplaats is vast een heel mooi en groot oppervlak maar om daar maar alles neer te pleuren is niet aan te raden. Iemand zou z’n nek nog eens breken!

Gelukkig zijn er praktische oplossingen voorhanden. We zetten de belangrijkste veen voor je uiteen want zo zijn we dan ook wel weer.

Gereedschapskisten

Zodra we het hebben over die blikken trommels waar je maar van alles in gooit en dan maar hoopt dat je mee hebt genomen wat je nodig hebt, haak je misschien onmiddellijk af met lezen. Begrijpelijk ook! Maar die bedoelen we dan ook niet. Er zijn namelijk ook grotere en meer solide gereedschapskisten die alles bevatten wat je nodig hebben en hun inhoud door middel van lades presenteren. Sommige exemplaren zijn zelfs bij aankoop al gevuld en hebben in de laden bodems een duidelijke vorm, die aangeeft wat erin hoort. Zo wordt je werkplaats direct een heel stuk overzichtelijker! Je moet wel een enorme sloddervos zijn om nu nog allerlei spullen te laten slingeren. Er is alleen één probleem; dit hele geval is nou niet bepaald gemakkelijk te verslepen. Dus Wat nou als je al je gereedschap helemaal naar de andere kant van je werkplaats wilt verplaatsen?

gereedschapswagen
gereedschapswagen op wieltjes

Gereedschapswagens

Tadaaaa… oplossing! Wat je je daarbij moet voorstellen? Nou, een gereedschapswagen is eigenlijk gewoon een gereedschapskist, maar dan met wieltjes. Die kun je daarom gemakkelijk van het ene naar het andere punt brengen. Bij Datona heb je een ruime keuze uit verschillende grote merken. Onder andere Smoos, Mannesmann en Beta bieden je altijd en overal volledige toegang tot al je belangrijkste gereedschappen. Zo wordt iedere klus net zo snel en efficiënt geklaard als jij wilt! Afhankelijk van het probleem, uiteraard. Maar je weet in ieder geval dat het aan jouw gereedschap niet zal liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *