Woning

Hoe combineer je pasteltinten in je interieur?

Op zoek naar ideeën om je pastel interieur te combineren? Dan zit je bij ons goed. Wij vertellen je er graag meer over. Pastelkleuren zijn goed te combineren met elkaar waardoor een interieur nog gezelliger en speelser wordt. Zo zorg je ervoor dat je woonstijl niet te druk of bont wordt. Maar heb je momenteel geen idee waar je moet beginnen? Wij geven je graag wat inspiratie.

Combineer pastelkleuren met elkaar voor meer diepte in je interieur

Vind je pastelkleuren mooi? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kunt deze kleur namelijk ook vaker laten terugkomen in je interieur. Op deze manier creëer je meer diepte in je interieur. Wat dacht je van een zacht vloerkleedje in een oud rozentint, met een wit kastje en daarop een grijs lampje? Maar je kunt er ook voor kiezen om de kleuren in je decoratie te gebruiken, bijvoorbeeld verse bloemen roze bloemen, met licht gele kaarsen en een mooi grijs kleedje op je eettafel. Zo wil je toch elke dag thuiskomen?

pastel interieur
Pastel in jouw interieur

Hou het basic en er ontstaat een frisse sfeer

Vind je een aantal pastelkleuren mooi, maar wil je niet te veel tinten in je interieur? Kies dan voor een pasteltint die je niet snel zat bent. Door je ruimte wit te houden en deze te combineren met een neutrale pasteltint, ontstaat er een heerlijke frisse sfeer met veel ruimtelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een witte eettafel met daarom heen Zuiver Ridge Rib stoelen in diverse pastelkleuren. Ook natuurlijke materialen zoals hout en metaal staan erg goed bij pasteltinten. Bijvoorbeeld bijzettafels van steigerhout, gecombineerd met vazen en kaarsen in pasteltinten. Zo houd jij je interieur natuurlijk, en geef je het iets liefelijks door de pastelkleuren. Wie nodig jij binnenkort uit om bij je te eten in je nieuwe woonstijl?

Pasteltinten mixen met neon kleuren voor een speels interieur

Hou je van veel en felle kleuren? Dan is het heel gaaf om pastelkleuren te combineren met neon tinten. Op deze manier creëer je een prachtig contrast. Zie je het al voor je? Een neon roze stoel, aan een houtentafel met oud roze kaarsen erop. Je kunt het natuurlijk zo stoer maken als jezelf wil. Vind je het leuker om nog meer te knallen met kleuren? Kies dan een aantal pasteltinten die je met elkaar kan combineren. Denk bijvoorbeeld aan de tinten: oudroze, grijs, licht blauw en een licht gele kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *