Verhuizen

Kadasterdata vind je gemakkelijk op KadastraleKaart

Zoek je voor een woning of perceel actuele en complete Kadasterdata? Dan kun je een bezoek brengen aan het platform dat luistert naar de naam KadastraleKaart.com. Je vindt er steeds de meest actuele gegevens van het Kadaster en kunt tegen een kleine vergoeding allerlei informatie over percelen en informatie over woningen vinden. Je kunt hierbij besluiten een abonnement te nemen. Zeer interessant dus om eens een kijkje te nemen op KadastraleKaart.com, ook als je niet meteen zoekt naar specifieke informatie.

Snel inzicht in informatie over woningen

Op het platform zie je ons land van bovenaf. Vervolgens kun je inzoomen naar die plaatsen die voor jou interessant zijn. Wil je specifieke informatie over de maatvoeringen, hypotheken, afgegeven vergunningen of woningtransactie rapporten? Dan betaal je een klein bedrag en is het slechts nog een kwestie van de gegevens downloaden.

Wanneer is een perceel voor het laatst verkocht? 

Voor nog geen tientje kun je bijvoorbeeld eigendomsinformatie van de website halen. Je krijgt dan een rapport in handen waarin je ziet wie de rechtmatig eigenaar is van een object of een perceel. Je krijgt eveneens een perfect uittreksel van de eigendomsinformatie. Zo achterhaal je de naam van de eigenaar en leer je wie de zakelijke rechten heeft. Ook zie je wanneer een perceel of object voor het laatste verkocht is.

informatie woning
Alle informatie over woningen

Mits bekend bij het Kadaster

De eigendomsinformatie vertelt je bovendien de betaalde koopsom van een pand of perceel, terwijl een omschrijving eveneens niet ontbreekt. Je komt in het bezit van de Kadastrale aanduiding en de Kadastrale oppervlakte. Ook staan in het rapport dat je downloadt eventuele belemmeringen en aanvullende registraties en is er verwijzing naar het brondocument. Let wel; deze gegevens worden je geleverd mits ze bekend zijn bij het Kadaster.

Zoom in op het perceel waar jij woont 

Het bezoeken van KadastraleKaart.com is altijd zeer de moeite waard. Ook als je niets zoekt. Je ziet Nederland namelijk van bovenaf en kunt vervolgens inzoomen op elke gewenste locatie. Je kunt kiezen de bebouwing aan en uit te zetten en zoomt bijvoorbeeld in op het perceel waar jij woonachtig bent. Kun je meteen zien hoe de grenzen met de buren nou eigenlijk precies lopen.