Verhuizen

Woning verkopen, waar houd je rekening mee?

 

Je hebt het huis gevonden waar je al jaren van droomt. Een leuke buurt, alle voorzieningen zijn waar je ze hebben wilt: op een redelijke afstand. De prijs past mooi binnen de marges en de financiering is zo goed als rond. Alles lijkt koek en ei. Er blijft eigenlijk nog maar één kleinigheid over waarmee afgerekend moet worden: je oude woning moet je nog zien te verkopen.

Je huis verkopen

De ontwikkelingen op de woningmarkt heb je natuurlijk gevolgd en je weet dat een huis niet zomaar verkocht is, zelfs niet nu het aantal verkochte woningen weer in de lift zit. Het is niet voldoende om een papier voor je raam te plakken met de tekst ‘te koop’. Er moet toch nog wel iets méér gebeuren. Wanneer je een woning te koop hebt staan bijvoorbeeld in Kaatsheuvel, is een woning verkopen Kaatsheuvel eigenlijk een must. Hiervoor heb je een Makelaar in Kaatsheuvel nodig, die je huis kan verkopen.

Je huis in conditie

Een van de belangrijkste dingen bij de verkoop van je huis is: breng je huis in goede conditie. Dat betekent dat je zorgt dat alles goed is onderhouden en schoongemaakt. Troep of afbladderende verf is niet bevorderlijk voor de kooplust van belangstellenden.

Deskundigheid

Het allerbelangrijkste is dat je je bij de verkoop van de woning laat begeleiden door een makelaar. Deze zorgt voor alle reclame-uitingen, maakt afspraken en leidt bezoekers rond en zorgt voor de administratieve afwikkeling als het tot een verkoop zou komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *