Woning

De voordelen van een schoonmaakbedrijf

Of je nu een firma bent of een particulier, beroep doen op een schoonmaakbedrijf heeft alle voordelen die je maar kan bedenken. Tenzij jij graag poetst, is zo’n bedrijf wel een hele luxe.
De uren die een schoonmaakbedrijf voor jou komt werken, kan jij wellicht iets veel leukers doen. Misschien kan jij zelfs ondertussen iets verdienen met wat extra uurtjes op het werk. Op die manier hou je er nog aan over.

Is een schoonmaakbedrijf betrouwbaar?

Zeker weten! Schoonmaakbedrijven hebben zich ook te houden aan beroepsethiek. Zij kiezen hun personeel zorgvuldig uit, en vaak krijgen de medewerkers regelmatig opleidingen, niet alleen in het poetsen, maar ook in het omgaan met klanten.

Werken zij snel?

In alle geval zullen zij sneller werken dan wanneer jij de klus moet klaren: zij zijn het gewoon, zij doen dit voor een stuk routinematig. Als ze een paar keer bij jou geweest zijn, kennen ze de gang van zaken beter dan jijzelf.

Hoeveel kost dit?

Een vaste prijs is er niet per uur voor een schoonmaakbedrijf. Maar over het algemeen werken zij met basis opgeleide personen, dus de loonkosten liggen niet zo heel hoog.
Zoals gezegd kan jij met wat extra uren in jouw job meer verdienen dan dat je aan het schoonmaakbedrijf zal betalen: een win-win situatie dus!

Toch minpunten?

Het enige minpunt dat ik kan bedenken, is het soms hoge verloop van het personeel. Dan is het wel een paar dagen of een weekje wachten tussen 2 poetshulpen, maar ze halen de achterstand snel in.

Besluit?

Ik zou zelf niet meer willen zonder schoonmaakbedrijf. Je hoeft je vanaf nu geen zorgen meer te maken over de poetsklus. Het wordt snel en goed voor jou gedaan. Zo is er een schoonmaakbedrijf in Breda dat haar schoonmaaktaken zeer nauwkeurig en goed uitvoert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *