Woning

Op maat gemaakt, wij weten wel raad

Heeft u alle materialen al overwogen? Want naast zink, lood of aluminium is er ook nog Plastisol. Dit materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uw nieuwe dak wordt exact naar uw wensen samen gesteld met zetwerk op maat. Bedenk van te voren goed wat de verschillende bewerkingsmogelijkheden zijn die diverse materialen bieden.

Wat houdt Zetwerk Plastisol in?

Het ideale staalplaatmateriaal om te plaatsen, waarbij vrijwel elk detail te realiseren is. Zetwerk Plastisol is licht en heeft een weerbestendige coating die in diverse kleuren leverbaar zijn. De vormen en kleuren kunnen identiek met uw pand aangesloten worden. Plastisol wordt gelijmd of vast geschroefd. En zelfs de schroeven zijn in kleuren naar keuze te verkrijgen zodat de schroeven vrijwel onzichtbaar zijn.

Onderhoud dak
Onderhoud dak

Toepassing van Zetwerk Plastisol

Het grootste voordeel van Plastisol is dat het vrijwel geen onderhoud nodig heeft ten opzichte van andere materialen. Met zetwerk op maat worden daktrimmen, afdekkappen en boeiborden naar uw wensen samen gesteld voor het nieuwe dak van uw pand of woning. Als het gaat om aantasting, bijvoorbeeld corrosie, dan kent Plastisol hier totaal geen problemen mee. Daarnaast word wel aangeraden om het materiaal regelmatig schoon te maken om de hoogwaardige uitstraling te behouden.

Zoekt u dakmaterialen voor een plat dak?

Voor onderhoud aan uw plat dak zijn de meest gebruikte materialen Bitumen en PVC. Ook een populair materiaal is EPDM. Dit is van een elastische folie dat vrijwel niet scheurt en onderhoudsarm word beschouwd. EPDM is ook over bestaande dakbedekkingen te plaatsen. Een goedkoper materiaal is Bitumen. Bij dit materiaal is de levensduur minder lang maar heeft wel minder kans op beschadiging. En dan is er ook nog PVC. Dit wordt gelijmd of met warme lucht aangebracht en is een kunststof materiaal.

Waar wacht u nog op?

Wilt u uw opties verbeden? En wilt u graag meer geadviseerd worden over materialen en/of de werking van zetwerk op maat? Ga gerust langs bij verschillende dakgroothandels. Hier kunt u ook gelijk het ruime aanbod aan materialen vergelijken. En gespecialiseerde vakmensen kunnen u hier verder helpen bij het maken van de juiste keuze voor de dakafwerkingen van uw pand of woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *