Woning

Welke deursloten zijn er?

Er bestaan vele soorten deursloten. Afhankelijk van uw deur is er wel een deurslot beschikbaar. De meeste sloten zijn cilinder sloten zodat ze d.m.v. een sleutel open en dicht gemaakt kunnen worden. Ook zijn er verschillende soorten insteek sloten. Namelijk smalle en normale. Het normale insteekslot vind je vaak op de wat oudere, houten deuren. Als je een kunststof of een metalen deur hebt, dan is het nodig om te kiezen voor een smal insteek slot. Een goed deurslot is belangrijk voor uw veiligheid en die van anderen. Zeker als u wat afgelegen woont is het handig als u de deur goed op slot kunt doen. Maar ook als u graag gewoon even alleen op de kamer of iets anders wilt zijn dan is het handig om een goede sleutel te hebben zodat u de deur open en dicht kunt doen wanneer u wilt.

Deursloten kopen

Het goedkoopste is om een deurslot zelf te installeren. Bij een karwei of praxis kunt u goedkoop iets kopen. Als u echter geen zin heeft om het zelf te installeren kunt u het altijd laten installeren door een bedrijf. Houd wel rekening mee dat dit wat meer kost!

Waar te koop?

Deursloten zijn eigenlijk overal wel te koop. Zo ook bijvoorbeeld bij Ijzerwarenwinkel.org. Hier heb je diverse soorten deursloten die passen bij elk type deur. Veel plezier nog met uw deurslot, maak een verstandige keuze, en u zult er zeker van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *