Woning

Woninginbraken, het komt nog vaak voor

De statistieken liegen er helaas niet om. Er worden nog steeds veel woninginbraken gepleegd. Het is verstandig om je hier niet alleen zorgen om te maken, maar ook om gepaste actie te ondernemen. Deslotenmakerdenbosch.nl weet raad!

Hang- en sluitwerk

Er is een groot verschil in de kwaliteit van hang- en sluitwerk. Als je nieuw materiaal koopt, kun je aan de aanduiding in sterren zien hoe veilig en inbraakbestendig je nieuwe hang- en sluitwerk is. Drie sterren geeft de veiligste categorie aan. Als je sloten al zijn ingebouwd, dan kun je de sterren niet meer zien. De slotenmaker kan de kwaliteit van je hang- en sluitwerk wel beoordelen, zodat je zo nodig ook kunt ingrijpen.

Inbrekers

Ontwikkelingen staan niet stil, ook bij inbrekers niet. In elk vak wordt gestudeerd op nieuwe technieken en mogelijkheden, helaas is dat bij inbrekers niet anders. Wat tien jaar geleden nog als veilig gold, hoeft dat nu niet meer te zijn. Om te voorkomen dat je met een vals gevoel van veiligheid leeft, kun je de slotenmaker laten komen om samen met jou je huis te scannen. Er wordt gelet op de veiligheid en inbraakwerendheid van de ramen, de deurkozijnen en het hang- en sluitwerk. Waar nodig kun je materialen laten vervangen voor nieuwe, veiliger modellen. Dat voelt een stuk beter!

Verhuisd naar Heerlen

Voor mijn werk ben ik onlangs verhuisd naar Heerlen. Hier heb ik dan ook mijn sloten moeten laten vervangen. Zodoende heb ik contact opgenomen met slotenmakersheerlen.nl. Zij hebben mij van advies voorzien waardoor ik de juiste sloten kocht die bij mijn woning passen. Nu kan ik met een gerust hart de deur achter mij dicht trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *